Kokoustila Helsingin keskustasta?

Ravintola The Glass, aulan kahvila, tapahtumatila Kamera ja Suomen valokuvataiteen museon K1:n näyttelyt luovat mahtavan kombinaation järjestää eri kokoisia tilaisuuksia, tapahtumia ja juhlia. Neuvottelut, kick offit, asiakastilaisuudet, tuotelanseeraukset tai pikkujoulut – mikä ikinä onkaan tarpeesi. Palvelemme kaikenlaisissa ja kokoisissa tilaisuuksissa niin yritystilaisuuksissa kuin syntymäpäivissäkin.

Valokuvataiteen museon ja ravintola The Glass’in Tapahtumatila Kamera on kabinetti, joka taipuu moneen. Tilassa on huippuluokan AV-välineet ja verkkoyhteydet ja luonnollisesti haluamasi tarjoilu. Sijainti Helsingin keskustan parhaalla paikalla tekee vieraittesi saapumisen helpoksi. Ravintola ja K1 näyttelytila luovat yhdessä unohtumattoman tilaisuuden, jonka vieraasi muistavat pitkään. 

Voit liittää tilaisuuteesi myös inspiroivan näyttelyopastuksen tai toiminnallisen pajan!  Tutustu tilavuokraan liitettäviin sisältöihin museon verkkosivuilla.


Alla muutama esimerkki tapahtumista ja tilaisuuksista. Ota yhteyttä ja jutellaan lisää!

Yritystilaisuudet

Omaamme valmiudet, kokemuksen ja vision tehdä yrityksesi näköisen tilaisuuden. Hyvä ruoka, hienot tilat ja kulttuurielämys vahvistavat viestiäsi vieraillesi.

Yksityistilaisuudet

Syntymäpäivät, perhejuhlat, työkaverin läksiäiset, kuviokelluntajoukkueen pikkujoulut – kaikki järjestyy.


Tapahtumat

Tuotelanseeraukset, kick-offit, yhtiökokoukset tai vaikka jalkapallon MM-finaalit isolta näytöltä – jopa viidellekymmenelle vieraalle.

Tilaisuus Helsingin keskustassa

aamiaistilaisuus

Aamiais-
tilaisuus

Kokoustila heti aamusta käyttöösi jatkuen suoraan aamiaisella. Perään kierros näyttelyssä ja vieraasi ehtivät töihin elleivät jää myös lounaalle Ravintola The Glass’iin.

Varaa
Tilaa 50 hengelle

Kokoustila koko päiväksi

Aamu alkaa kevyellä aamiaisella ja tilaisuutesi teeman mukaisella ohjelmalla. Lounas ravintolan puolella tai kabinetissa ja päivän päätteksi dinner and drinks. Ja tietysti kierros näyttelyssä.

Pyydä tarjous
Kokous+ruoka+museo

Isot tapahtumat

Valokuvanäyttelyn sulkeuduttua yleisöltä illalla pystymme avaamaan ravintolan, kahvilan ja baarin yhdeksi isoksi tilaksi. Cocktailtilaisuus, istuva illallinen tai pikkujoulut kulttuurin siivittämänä – onnistuu! Ota yhteyttä ja visioidaan yhdessä maailmanluokan tapahtuma sinulle ja vieraillesi!

Kysy lisää

Jutellaan lisää, laita viestiä tai soita!

    Olen kiinnostunut (valitse valikosta)

    Valitse jokin alla olevista vaihtoehdoista

    Toivon yhteydenottoa: