Etsimme juuri sinua.

Me ollaan tosi kivoja. Meidän asiakkaat on vielä kivempia. Jos säkin oot kiva, niin sit meidän kannattaa jutella. Positiivisuus, joustavuus, ammattitaito ja ylpeys omasta työstä ovat arvoja joihin uskomme. Puhumme suoraan, ja arvostamme toisiamme ja asiakkaitamme. Kokemuksen puutetta voi paikata aidolla halulla oppia. Puhumme ainakin englantia keskenämme ja muistakaan kielistä ei ole haittaa. Alla olevista mittareista emme tingi, niistä sinun tulee saada täysi 100%.

Rakkaus ravintolamaailmaan
0
Sitoutuneisuus
0
Oma-aloitteisuus
0
Hulluus
0

Meillä on mitä tarjota

Tiimissä on vielä tilaa!

Haemme vakituisia ja osa-aikaisia henkilöitä niin saliin kuin keittiöönkin. Tarjolla on aamua ja iltaa – à la cartea ja lounas-/brunssivuoroa. Baarimestari joka taipuu myös salihommiin olisi kovasti tervetullut.

Täytä alla oleva hakemus ja kehu itseäsi ilman turhaa vaatimattomuutta. CV on aina plussaa ja kuvastakaan ei ole haittaa. Jos omaat erityistaitoja – vaikkapa japanilaisesta jousiammunnasta – niin kerro siitäkin. Vaikka nyt heti.

Ota yhteyttä tavalla tai toisella, laita meiliä rekry@theglass.fi tai täytä alla oleva lomake. Kerro lyhyesti itsestäsi – palaamme asiaan.

Haluan The Glassiin