Lupaus 1

Tavoitteemme on kaupungin paras ruoka, juoma, tunnelma ja palvelu. Jokaisena päivänä ja jokaiselle vieraalle.

Lupaus 2

Ravintolahygienia Suomessa on huippuluokkaa. Me viemme sen pidemmälle uusilla teknisillä innovaatioilla ja toimintamalleilla.

Lupaus 3

Pyrimme kaikissa toimissamme jatkuvasti pienentämään hiilijalanjälkeämme ja edistämään kestävää kehitystä.

Helsingin paras ravintola

Olemme uusi ravintola Helsingin keskustassa. Sijaitsemme Kämp Gallerian K1 kerroksessa Helsingin Valokuvataiteen Museon K1 kanssa. Yrittäjinä toimivat Jarkko Myllymäki ja Ykä Raitanen. Ravintola, kahvila ja rommibaari valokuvataiteella höystettynä luovat aivan uudenlaisen elämyskokonaisuuden Helsingin keskustan ravintolatarjontaan. 

The Staff

Asenne, ammattitaito ja asiakkaan arvostus. Huipputyyppi, joka ei ujostele olla oma itsensä. Huumorintajuinen ja aito. Sellaisia me ollaan.

The Sijainti

Enemmän keskustassa on vaikea sijaita. Kämp Galleria ja kellarikerros. Sisään kauppakeskuksesta tai illalla Mikonkadun puolelta omasta ovesta.

MUSEOKAUPPA

HYGIENIA

Seuraamme ja tutkimme alan toimintamalleja ulkomailta ja tiedemaailmasta, testaamme ja tuomme toimivimmat The Glassin käyttöön. Hygieniatasomme ylittää reilusti vaaditun, meillä voit nauttia rauhallisin mielin.

Vastuullisuus

Olemme tehneet ja innovoineet tavat toimia siten, että sinä ja henkilökuntamme pysyvät terveinä. Ja nauttia eikä pelätä. Kerromme mielellämme lisää tästä ja muista kestävän kehityksen toimistamme.

Suomen valokuvataiteen museon uuden näyttelytila K1 logo

Suomen valokuvataiteen museo