Lupaus 1

Tavoitteemme on kaupungin paras ruoka, juoma, tunnelma ja palvelu. Jokaisena päivänä ja jokaiselle vieraalle.

Lupaus 2

Ravintolahygienia Suomessa on huippuluokkaa. Me viemme sen pidemmälle uusilla teknisillä innovaatioilla ja toimintamalleilla.

Lupaus 3

Pyrimme kaikissa toimissamme jatkuvasti pienentämään hiilijalanjälkeämme ja edistämään kestävää kehitystä.

Helsingin maukkain ravintola

Sanovat että tavoitteet tulee asettaa korkealle. Jos sen tavoitteen sanoo ääneen, niin silloin on huutoonsa vastattava. Ja niin me myös teemme.

Ravintola The Glass sijaitsee Kämp Gallerian K1 kerroksessa.

Lautasella tarjoamme reipasta Pohjolan Bistroa, jossa raaka-aineet tulevat läheltä ja mausteet kaukaa. Olemme löytäneet huipputyypit keittiöön sekä saliin ja toimme aitoa uutta Helsingin ravintolamaailmaan. Ravintolan sekä baarin palvelusta vastaavat kokeneet ammattilaiset ja tulevaisuuden lupaukset suurella sydämellä ja aidolla halulla tehdä vierailustasi unohtumaton elämys.

Kaikella on alkunsa ja juurensa

Se alkoi kuten moni hyvä tarina alkaa – ravintolasta. Kaksi ystävää, molemmat tunnettuja alan ammattilaisia. Kaksi lasia ja pullo hyvää Rieslingiä. Toinen heittää ilmoille ajatuksen ja toinen kiinnostuu. Seuraa pitkä keskustelu. Toinen pullo Rieslingiä. Lisää keskustelua. Ideat lentävät ja visio kirkastuu. Muistiinpanoja tehdään serviettiin. Lupaus ja kädenpuristus. The Glass on syntynyt.

ELÄMYKSEN RESEPTIIKKA

Ruoka. Viini. Taide. Yhtäaikaisesti nautittuna nämä muodostavat kokemuksen, joka hivelee kaikkia aisteja. Menu elää satokausien mukaan ja jokaiselle näyttelylle on oma kokonaisuutensa huolellisesti valituilla viineillä. Osalle annoksista on myös oma suositusromminsa, joka vie kokonaisuuden aivan uudelle tasolle.

Teemme käynnistäsi elämyksen kaikille aisteille.

Yhdessä ja hyvinvoivana

Mailma on muuttunut viimeisen vuoden aikana hurjasti. Tarve tavata perhettä, sukulaisia, ystäviä, työkavereita ja omaa puolisoa muutenkin kuin ruudun välityksellä on kasvanut uusiin mittoihin.

Olemme käsi sydämellä tehneet kaikkemme, jotta voimme ottaa sinut ja seurueesi vastaan turvallisesti ja vastuullisesti. Emme ota riskejä pandemian suhteen ja välitämme jokaisen terveyden säilymisestä. Saatamme joskus laittaa ruokaan reippaasti kermaa – tai kookoskermaa – mutta sitä emme koe terveyshaitaksi. Tai sitä ylimääräistä viinilasiakaan. Muuten emme leiki terveyden tai hygienian kustannuksella.