Hygieniasta pari sanaa

Suomalainen ravintola on lähtökohtaisesti turvallinen ja puhdas paikka. Cov-19 ei poista tätä tosiseikkaa. Näinä aikoina on vaan erityisen tärkeää ajatella mitä ja miten teet. Ja loppujen lopuksi ne on ne pienet teot, jotka tekevät ison eron.

Käytämme desinfioinnissa alan uusinta tekniikkaa eli otsonointia, joka todistetusti hävittää bakteerit ja virukset kaikilta pinnoilta. Otsonointi on Suomessa vielä uutta, mutta taatusti tulevaisuuden standardi. Kysy tarjoilijaltasi lisätietoa aiheesta. Esittelemme mielellämme uutta toimintamallia ja laitteistoa, joka on lajissaan tehokkain ja ympäristöystävällisin!

Ja ne on ne pienet teot, kuten pöytien pyyhkiminen ja desinfiointi pöydän reunan alapuolelta. Se on se paikka mihin monen kädet koskettavat, mutta jota ei aina puhdisteta tämän hetken vaatimalla tavalla. Ja tietysti otsonilla. Näin varmistetaan että pinta on taatusti puhdas – vaikka mikroskoopilla tarkasteltuna.

Laadukas ilmastointi, jolla varmistetaan tehokas ilmanvaihto. Genano-ilmanpuhdistimet poistavat ilmasta virukset, bakteerit ja pienhiukkaset. Samat laitteet ovat käytössä suomalaisissa sairaaloissa leikkaussaleissa.

Pesemme ja desinfioimme käsiämme – jatkuvasti.

Käsidesiä on aina tarjolla asiakkaillemme.

Tallennamme asiakkaittemme yhteystiedot mahdollisten altistusten nopean selvittämisen mahdollistamiseksi. Tämä on toki vapaaehtoista.

Tulemme töihin vain terveenä. Toivomme asiakkailtamme samaa.

Turvavälit ja asiakaspaikkamäärien noudattaminen ovat meille itsestäänselvyyksiä. Kuten myös toimintamallien jatkuva kehitys.

Tervetuloa turvalliseen ja maukkaaseen ravintolaan!


Vesipisara tasapainoilee ruohonkorrella